L’Ajuntament de Tarragona s’asseu a negociar amb les veïnes de Sant Salvador

4 juliol 2014
19:00

Aquest dimarts, els regidors de l’Ajuntament Joan Sanahujes, Paco Zapater i Ivana Martínez es van reunir amb veïnes de diferents zones del barri tarragoní de Sant Salvador i Sant Ramon, especialment de la zona més antiga, la interblocs. Després d’exposar la realitat del barri, la degradació de l’espai públic, la convivència en algunes escales, els actes incívics, la inseguretat i un llarg etcètera, els regidors de l’equip de govern van posar sobre la taula les primeres línies d’actuació generals sense cap mena de concreció. Les seves demandes se centren en l’espai públic degradat, els joves, la convivència, la inseguretat, l’ocupació, el comerç, els serveis socials, les noves inversions, el manteniment, etc.

Abans d’aquest divendres, l’Ajuntament s’ha compromès a passar per escrit la proposta detallada d’aquestes línies d’actuació. Seguiran mobilitzant-se com cada divendres a la N-240 i duran a terme una assemblea a la plaça de l’Església per informar de la proposta. En funció de quina sigui, no descarten noves mobilitzacions.