El Fons Social Germinem decidirà en una assemblea oberta els projectes premiats

Sis entitats opten a 2.500€ per a projectes socials a l’Alt Camp. El jurat del Fons Social portarà una proposta de resolució dels premis que es debatrà en una assemblea oberta dilluns 30 a les 20h a la Biblioteca Popular

La primera edició del Fons Social Germinem Alt Camp es resoldrà dilluns 30 de juny en una assemblea oberta a les 20h a la Biblioteca Popular de Valls (Passeig dels Caputxins). En aquesta edició, sis entitats s’han presentat en la modalitat de projectes socials a l’Alt Camp, dotada amb 2500€ a fons perdut.

El jurat està format per representants d’entitats socials de l’Alt Camp que no s’han presentat a la convocatòria: Creu Roja, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Igman – Acció Solidària, més una representant de la cooperativa financera Coop57. El jurat presentarà en l’assemblea de dilluns una proposta de resolució dels premis, que els assistents valoraran. L’objectiu és presentar els projectes, debatre sobre les necessitats i prioritats socials a Valls i conèixer la tasca de les entitats que s’hi dediquen. La unanimitat de les entitats presents podrà modificar la proposta del jurat. L’assemblea és oberta a les entitats socials i a qualsevol ciutadà interessat en aquest àmbit de treball.

Sis entitats socials de l’Alt Camp s’han presentat a la primera edició del Fons Social Germinem: Club Esportiu Ziga-Zaga, Menjador Social La Taulada, Porta Oberta, Fundació Ginac, Associació de pastors i pastores La Gaiata i Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp. Els projectes d’aquestes entitats opten a un fons de 2.500€.

Pel què fa a la modalitat d’economia social, en la què el Fons Germinem avala 7.500€ d’un crèdit per a projectes que generin ocupació, hi ha dos entitats interessades en acollir-s’hi amb les què s’està en converses però encara no ho han formalitzat. Les peticions de finançament per a projectes d’economia social no estan subjectes a terminis i s’atendran en el moment que es presentin fins a esgotar el fons, i posteriorment es buscaran fórmules per a finançar-ho igualment a través de la cooperativa financera Coop57.

Tags: