Xerrada i debat sobre l’organització contra la privatització de l’escola pública, a Tarragona

27 juny 2014
19:30

Un any més, per a acomiadar el curs i després de les IV Jornades d’educació, al col·lectiu ‘Deixa de ser una illa’ els semblava interessant fer una trobada-xerrada-sopar per compartir les sensacions i fer una mica de valoració de la situació actual de cara a establir propostes per l’any vinent.

És per això que van pensar proposar una xerrada sobre el Decret de Plantilles a càrrec de Josep Riera i Jordi Martí Font, per després encetar un debat sobre les possibilitats d’organització sindical i pedagògica de cara al curs vinent. Serà divendres 27 de juny a quarts de vuit del vespre a la plaça dels Natzarens (a tocar de l’Ateneu Llibertari Alomà i la sala de teatre Trono Villegas, a la Part Alta de Tarragona). En acabar la xerrada i per continuar el diàleg, faran un sopar per compartir.