Ràdio Terra reprèn la gira de representacions aquest divendres a Alcover

20 juny 2014
20:00
Ràdio Terra reprèn la seva gira de presentacions, aquest divendres a les vuit del vespre al Casal Popular la Bretxa d’Alcover, on hi intervindran un representant del grup promotor del projecte radiofònic i la corresponsal de l’Alt Camp, Marta Arjona.
Aquesta, serà la primera de diferents xerrades que es desenvoluparan entre la darrera setmana de juny i primeres de juliol, i que tindran com a destinació Lleida, Manacor, Sóller, Vilafranca de Bonany, Santa Coloma de Farners, Sentmenat, Olot i Navàs.
Aquesta gira, coincideix amb la fase final del micromecenatge que Ràdio Terra està promovent a la plataforma Tot Suma, per tal d’assolir els 12.000€ necessaris per instal·lar l’estudi de la Ràdio al Casal Despertaferro de Reus. Un estudi que servirà per enllaçar amb les més de 80 corresponsals comarcals (cobrint totes les comarques dels Països Catalans) i les més de 150 persones col·laboradores del projecte.
Actualment, Ràdio Terra compta amb més de 250 socis i sòcies d’arreu dels Països Catalans i ha aconseguit més de 7.000€ dels 12.000€ necessaris en el micromecenatge. Un cop superada aquesta fase i instal·lat l’estudi, Ràdio Terra iniciarà les seves emissions de proves, que conclouran al mes de setembre, quan arrencaran les emissions.
Cal recordar que Ràdio Terra és un projecte impulsat per una entitat sense ànim de lucre, que pretén cobrir un buit en l’espai radiofònic i en la xarxa de mitjans de comunicació comunitaris. Es tracta d’una ràdio d’àmbit nacional, que emetrà per internet i que planteja una oferta comunicativa alternativa.