II Tarracomalet, pedalada i patinada popular

6 juliol 2014
10:30

Des de el Grup per una mobilitat social i ambientalment justa a Tarragona es tornen a mobilitzar per reclamar el carril bici i la correcció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, aquesta vegada amb el suport en l’organització del Club Ciclista Campclar.

Convoquen a tothom a la Pedalada/Patinada popular que tindrà lloc el 6 de Juliol, per reclamar un carril bici a la ciutat de Tarragona. Aquest cop hi haurà dues sortides per facilitar la participació de tothom,
- 10:30h en la Imperial Tarraco
- 11:00h davant del Club Ciclista CampClar

Preguen a tots i totes les assistents l’ús del casc, així mateix recomanen que les persones que vinguin amb patins tinguin certa experiència ja que distància total és de 11.3km. Això si, es tracta d’un recorregut totalment pla perquè “Tarragona no és alta muntanya, volem la veritat, volem el carril bici”.

Entre els punts de les seves reivindicacions es troba:
  • La construcció d’una xarxa ciclista de 45km.

  • Que es rectifiquin les referències continues als grans desnivells de la ciutat ja que són incorrectes i estigmatitzen l’ús de la bicicleta.

  • La intermodalitat de la bicicleta amb autobusos interurbans i urbans.

  • Que s’introdueixi l’obligatorietat de l’estudi i construcció de carril bici en els nous equipaments urbans, carrers i urbanitzacions.

  • Revisió i actualització de la ordenança, per contemplar als patins com mitjà de transport.