El Casal Popular Sageta de Foc celebra Sant Joan amb Swing, música i sopar al carrer Enrajolat

23 juny 2014
18:30

 

Com cada any, el Casal Popular Sageta de Foc celebra la diada dels Països Catalans a Tarragona amb un sopar de revetlla. De la mateixa manera que el 2013, la ubicació tornarà a ser el carrer Enrajolat, i enguany s’hi afegeix una activitat de ball swing. Des de dos quarts de set de la tarda, tothom qui vulgui s’hi podrà sumar. Li seguirà una mica de música i, a dos quarts de deu, es podrà sopar (per 8 euros socis, 10 no socis) amanida capresse i mandonguilles d’espinacs en el cas dels vegetarians, i meló amb pernil i pollastre amb sals tropicals i guarnició per a la resta. Tot plegat, acompanyat de pa, aigua, vi i postre. La festa durarà fins a quarts d’una, per poder-ho compatibilitzar amb la resta d’espais de festa a la ciutat. Els tiquets ja es poden comprar al mateix Casal (c/de la Nau, 11) fins aquest dissabte, de sis de la tarda a tres de la matinada, o el mateix dia de Sant Joan.