Les veïnes de Sant Salvador i Sant Ramon s’aixequen per defensar el seu barri

20 juny 2014
19:00

Tots els divendres a partir del 20 de juny a les set del vespre l’Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon convoca una manifestació des de la rotonda del camp de tir, per la N240 i fins a la rotonda de la gasolinera. El barri més al nord de la ciutat de Tarragona es pregunta si formen o no formen part del municipi, i es queixen de la degradació de l’espai interblocs, la manca d’inversions al barri, el manteniment, els serveis socials, la convivència, per un pla integral de millora del barri, en contra que es derogui la llei de barris, per millorar el teixit comercial, impulsar els plans d’ocupació, que es duguin a terme accions eficaces per pal·liar les situacions d’extrema pobresa i per una política municipal més propera a les necessitats de les persones i menys als grans esdeveniments i grans obres com els Jocs del Mediterrani, el Banc d’Espanya, etc. La convocatòria ja ha rebut el suport de la Federació d’Associació de Veïns de Tarragona.