Comença la campanya de micromecenatge de la iMAGInada 2014!

Aquest dilluns, els organitzadors de la iMAGInada han presentat en roda de premsa la campanya de finançament i la crida al voluntariat per aquesta 6a edició.  Es tracta d’una iniciativa sociocultural i comunitària amb una identitat singular que des de l’any 2009 organitza un model de festa alternativa i conscient, durant la Festa Major de Sant Magí a Tarragona. Basat en els principis d’horitzontalitat i voluntariat, per crear un espai que propiciï l’expressió humana en totes les seves vessants i oferir així alternatives amb diferents corrents de pensament contemporani.  han arribat a aquesta sisena edició és gràcies a tot el suport rebut per voluntaris, altres associacions, artistes i més persones que col·laboren desinteressadament amb La Imaginada per omplir de vida i activitats els Jardins del Camp de Mart a Tarragona.

El projecte avui en dia es sostenible per si sol, però iniciem també aquest model de finançament participatiu per fer de palanca i millorar així la infraestructura de la festa. Destinarem doncs els diners procedents d’aquest Verkami a aquest objectiu invertint en els equipaments necessaris com són els sanitaris, equips de só i il·luminació, mòduls per l’emmagatzematge i producció, equips electrògens i altres elements que aportaran més seguretat i qualitat a l’esdeveniment.

CALENDARI 

15 de Juny – 15 de Juliol – Projecte obert a Verkami

20 de Juliol a 14 d’agost – Campanya de Comunicació incloent la distribució de programes propis on seran anomenats tots els mecenes i entitats col·laboradores.

Del 14 d’Agost a 17 d’Agost – La Imaginada omple els Jardins del Camp de Mart.