Independència per canviar-ho tot a Riudoms

21 juny 2014
19:30to21:30

En el marc de les xerrades organitzades pels partits i assemblees locals de Riudoms que participen de Compromís de Riudoms; l’Assemblea Local de la CUP Riudoms organitza una xerrada el proper dissabte 21 de juny a les 19:30 a l’Epicentre Gaudí (Raval de Sant Francesc, 12-14).

Des de la CUP, no entenem el procés d’emancipació nacional com tan sols un canvi d’estatus de país, que es limiti a redifinir les nostres fronteres i la nostra presència internacional sinó com un pas més i indestriable per a l’alliberament social del nostre poble. En el procés d’independència que es desenvoluparà durant els propers mesos a Catalunya, la CUP continuarem lluitant colze a colze al Parlament i al carrer amb tots les parts implicades, perquè creiem que no podem continuar amb unes estructures d’estat, socials i econòmiques que emulin les que ja teníem fins ara. Perquè entenem que aquest procés és una oportunitat única per a què, mitjançant un procés democràtic i constituent, la societat catalana lluiti per crear un país democràtic, sostenible i socialment just.

En aquest marc, la nostra manera d’entendre aquest procés ha sigut plasmada amb la campanya Independència per canviar-ho tot, ja que volem recalcar les necessitats reals de definir democràticament totes les característiques del nou estat. En base a aquesta campanya, la CUP Riudoms hem organitzat el nostre acte reivindicant tres marcs necessaris que s’han de tenir en compte a l’hora de construir el nou país:

- La Sanitat, com a exemple dels nostres serveis públics. A càrrec de Laia Estrada, membre del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública, explicarà la situació actual del sector públic sanitari, incidint amb les retallades i les privatitzacions.

- BCN World, com a exemple del nostre desenvolupament territorial i econòmic. A càrrec de Joan Pons, membre de l’Assemblea Aturem BCN World, que explicarà els perills d’aquest tipus de negocis a nivell legal, polític, territorial, econòmic, ambiental i social.

-Independència per canviar-ho tot. A càrrec de Quim Arrufat, diputat al Parlament per la CUP-AE, que reforçarà la necessitat d’una reforma política, estructural i social en l’actual procés polític.

L’acte també comptarà amb l’actuació de la Coral Sageta de Foc de Tarragona, que farà una actuació on repassarà les principals cançons reivindicatives del nostre poble.

Tags: ,