Neix l’embrió de la CUP d’Alcover

La CUP d’Alcover neix d’un grup de gent amb inquietuds diverses però amb un mateix denominador comú: creuen que una altra manera de fer política és possible. una manera basada sobretot en la participació ciutadana. En aquest projecte hi participa gent de tot arreu, provinents de l’Esquerra Independentista,de l’esquerra anticapitalista, dels moviments socials, d’entitats del poble, o particulars que creuen que un canvi de direcció és necessari. Les inquietuds i el context actual de crisi econòmica, social i política han derivat a la creació d’aquest projecte.

Es tracta d’un projecte obert a la participació de tothom, independentment de l’edat o condició social, que tingui ganes de treballar per construir un poble millor i que es preocupi de les necessitats reals dels seus convilatans. Amb aquest projecte volen ser una alternativa política als partits que formen l’actual consistori, basant-se sobretot en el debat i el dret a decidir, és a dir, retornant la política a la gent d’Alcover. És per això que volen implicar a la població de manera activa per crear un model social just que sigui equitatiu per a tothom i respectuós amb el medi. Creuen en la possibilitat d’un model social integrador i que fomenti la cohesió dels alcoverencs i alcoverenques.

Volen fomentar i potenciar la participació ciutadana mitjançant assemblees periòdiques obertes a tothom, treballant amb les altres entitats i amb tota aquella persona que cregui que un canvi polític a la vila és necessari. Creuen que la implicació de tothom que vulgui dir-hi la seva, vingui d’on vingui, és benvinguda i necessària per avançar en aquest projecte, per avançar en aquest model social que s’ha començat a teixir.

Si teniu ganes de formar-ne part o voleu saber-ne més us podeu adreçar a alcover@cup.cat