H2O convoca la 8a edició dels premis Ploma Daurada

El col·lectiu H2O de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals del Camp de Tarragona ha convocat la vuitena edició dels premis «Ploma Daurada». Aquest any, els candidats a la categoria «Ploma de Plom», que denuncia aquelles entitats que han mostrat un comportament homòfob, són l’equip de govern de l’Ajuntament de Reus, per haver rebutjat en el ple municipal del passat 28 de febrer una moció que declarava Reus municipi respectuós amb la diversitat sexual, i Colegas, suposada associació LGTB vinculada al PP, per haver intentat torpedinar l’aprovació de la Llei Contra L’Homofòbia i la Transfòbia que s’està debatent el Parlament de Catalunya.

I els candidats a la categoria «Ploma Daurada», que destaca les persones o institucions que han mantingut un compromís en favor dels drets del col·lectiu homosexual, els candidats són l’actor Oriol Grau, pel seu permanent compromís en favor dels drets i llibertats de les persones LGTB, i l’escriptora Isabel Franch, per la seva lluita pels drets de les dones, en especial de les lesbianes, en la seva obra literària.

A més, aquest any, es concedirà una Menció Honorifica al Telèfon Rosa, recentment desaparegut degut a les retallades imposades pels governs central i de la Generalitat. Des d’avui i fins el 26 de juny, tothom que ho vulgui podrà votar a algun dels candidats la pàgina del Facebook d’H2O.

El guanyadors es donaran a conèixer en un acte públic que es celebrarà el divendres, 27 de juny, als jardins de la Casa Rull (c/Sant Joan, 27 Reus), a les 18.30 h.

Tags: ,