Crónicas del Estallido a l’Ateneu Alomà

6 juny 2014
19:30to21:30

El divendres 6 de juny a les 19.30h a l’Ateneu Llibertari Alomà de Tarragona, els autors, Matín Cúneo i Emma Gascó presentaran el llibre Crónicas del Estallido; Viaje a los movimientos sociales que cambiaron Latinoamérica. Després de la presentació tindrem espai per a xerrar i debatre i sopar amb el Martín i l’Emma.

El llibre sorgeix del viatge que els autors van fer per Amèrica Llatina durant 15 mesos, des d’Argentina fins a Mèxic i entrevistant a 200 persones vinculades a diferents organitzacions i moviments socials. “Crónicas del Estallido” no és un assaig, ni un llibre d’història. Tampoc vol ser objectiu ni exhaustiu: no hi surten ni tots els països, ni tots el moviments socials, ni molt menys tots els punts de vista. És un llibre que recull els relats de diferents persones, que en contextos d’adversitat es coordinaren per millorar les seves condicions de vida, per exigir justícia o per aturar el saqueig de recursos naturals.