Presentacions del llibre “Un reflejo de la sociedad” a càrrec de l’autor Amadeu Casellas

5 juny 2014
20:00to22:00
7 juny 2014
19:30to21:30

Xerrades-presentacions al Camp del llibre Un reflejo de la sociedad, crònica d’una experiència a les presons de la democràcia, a càrrec del propi autor, Amadeu Casellas. La primera d’elles tindrà lloc el pròxim dijous 5 de juny a les 20h, al CSOA Les Naus de Torredembarra ( Ctra. d’Altafulla 87). I dies més tard, dissabte 7 de juny, a les 19.30h, al local de la CNT a Tarragona (Cardenal Cervantes 18).

Aquest llibre mostra el testimoni real d’un pres privat de llibertat durant més de vint-i-cinc anys. A la vegada és un reflex de la realitat de les presons i del sistema penitenciari d’aquest país. El llibre el publica l’editorial El Grillo Libertario i té 341 pàgines.

Amadeu Casellas Ramón és un ex-pres espanyol i militant anarquista, conegut per repartir els diners que va robar a diverses entitats bancàries i per les vagues de fam que va protagonitzar durant els últims anys de la seva estança a la presó. Amadeu assegura que va entrar en contacte amb l’anarquisme als catorze anys, i des de l’any 1976 va protagonitzar múltiples atracaments a bancs per a finançar les lluites obreres i socials, repartint els diners entre organitzacions i persones que, segons les seves paraules, “ho necessitaven”. La premsa va arribar a anomenar-lo “el Robin Hood espanyol”.