Retallem la militarització i l’armamentisme: paraules per l’objecció fiscal a Tarragona

1 juny 2014
12:00to14:00

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau us convida novament al Paraules per la Pau, la concentració de cada primer diumenge de mes contra la presència de vaixells de guerra al port de la ciutat i per un món sense violència. Un esdeveniment mensual amb què, des de fa catorze anys, ens apropiem del carrer per crear un espai de participació i art, i per desenvolupar accions antimilitaristes, que té lloc a les 12 hores, a la plaça de la Font de Tarragona.

Aquest diumenge, 1 de juny, compartirem les dades disponibles sobre la despesa militar de 2013 i el pressupost de defensa de 2014 per denunciar públicament la quantitat ingent de recursos que l’Estat espanyol destina cada any al manteniment de l’exèrcit i l’estructura militar.

Durant l’acte, comptarem amb l’actuació de Txaro Berzosa i Kandi Álvarez, amb un repertori creat a cavall entre Catalunya i Navarra, ple de sensibilitat, poesia i pensament sobre allò que vivim des d’una perspectiva personal i també social. Esperem la vostra assistència i agraïm la difusió que en feu.