La solidaritat amb les detingudes recorre Cambrils, Tarragona i Reus

Amb el cap a la comissaria de les Corts, a Barcelona, on dues detingudes de Cambrils, una de la Canonja i una altra de Reus hi passaran la nit fins que en surtin demà a les onze del matí, més de 200 persones han assistit a les concentracions convocades aquest vespre. L’ #EfecteCanVies ha demostrat no apagar-se, ni als carrers de Sants ni tampoc al Camp, i és que si no fa no fa ha tingut la mateixa assistència, esperant nous esdeveniments. Cap de les protestes ha comptat amb incidents, sobretot a causa de l’ampli desplegament policial.

A Tarragona, a les set del vespre, un grup de manifestants han sorprès els Mossos d’Esquadra en arribar per l’altre cantó que en la jornada d’ahir, i gairebé han arribat a les portes de la seu de Convergència, cosa que no va ser possible ahir pel cordó policial. Després d’avisar al grup més nombrós, que s’esperava al mateix lloc de la primera concentració, el gruix s’ha reunit i s’han llegit un parell de comunicats en solidaritat amb Can Vies i les mobilitzacions del barri de Sants. També hi era present l’Ateneu Popular la Mina de la Canonja, que ha llegit un text breu. En acabar, la comitiva s’ha dirigit rere l’atenta mirada dels Mossos cap a l’avinguda Andorra en direcció al centre de la ciutat. Durant el recorregut, s’han pintat oficines bancàries amb lemes contra el capitalisme i s’ha convocat a la manifestació d’aquest dissabte a Salou contra el projecte BCN World, que precisament avui s’ha aprovat al Parlament.

A Cambrils, unes cinquanta persones s’han reunit davant la seu de CDC i han fet un recorregut pel poble. Els dos cambrilencs detinguts han fet que hagi comptat amb força suport i és per això que la concentració s’ha mobilitzat fins a l’Ajuntament. Pel que fa a Reus, a l’espera que el militant d’Arran surti de les Corts, un centenar de persones han començat i acabat a la plaça Mercadal passant per alguns dels carrers més cèntrics de la capital del Baix Camp. En els parlaments s’ha recordat que hi ha una persona detinguda de la ciutat.