La Plataforma Cel Net presenta l’estudi sobre la qualitat de l’aire a la Vall del Francolí

6 juny 2014
20:00

El proper divendres 6 de juny a les 8 del vespre, la Plataforma Cel Net presenta els resultats de l’estudi “Saps què respires? Estudi d’avaluació real de la qualitat de l’aire a la Vall del Francolí” elaborat pel Laboratori del Centre de Medi Ambient (LCMA) de la Universitat Politècnica de Catalunya.

L’estudi és fruit d’un conveni entre la Universitat Politècnica de Catalunya i els Ajuntaments de Constantí, El Morell, Perafort-Puigdelfí i Vilallonga del Camp i ha estat impulsat per la Plataforma Cel Net amb el suport del Gepec i La Canonja 3. Durant un any i mig s’ha estudiat la qualitat de l’aire a partir de controls socials, químics i de modelització numèrica de les emissions atmosfèriques contaminants a la Vall del Francolí en els municipis propers al complex petroquímic (Morell, Vilallonga, Perafort-Puigdelfí i Constantí).

Durant l’acte es faran públics els resultats de l’estudi que indiquen que les emissions atmosfèriques de la zona estan per sobre els criteris de qualitat establerts. La invitació de l’acte s’ha fet extensa tant a empreses del complex petroquímic AEQT, com al departament de Territori i Sostenibilitat de la Generaliat de Catalunya, ajuntaments de la zona, partits polítics com altres organitzacions i col·lectius del territori. L’objectiu final de la Plataforma Cel Net és el treball conjunt amb tots els agents implicats per cercar solucions vers el control de les emissions contaminants i la millora de la qualitat de l’aire a la Vall del Francolí i al Camp de Tarragona.

Dia: divendres 6 de juny del 2014    Hora: 8 del vespre

Lloc: Teatre-Auditori del Centre Cultural del Morell

Direcció: Carrer de la Coma, núm. 2, El Morell (Camp de Tarragona)

Més informació: plataformacelnet@gmail.com

SAPS QUÈ RESPIRES? from Plataforma Cel Net on Vimeo.