#canviesnoestoca Reus, Valls i Tarragona se sumen a la solidaritat amb Can Vies

D’ençà del desallotjament de Can Vies a Barcelona, aquest dilluns 26 de maig, els carrers van plens de mostres de solidaritat amb l’històric Centre Social Autogestionat i contra la repressió policial. A Tarragona no s’ha fet esperar la convocatòria d’una concentració solidària davant de la seu de Convergència (Avda. Catalunya 56), realitzada a través de les xarxes socials, per dimecres 28 a les 19h.

La nit de dimarts va tornar a haver avalots al barri de Sants, arran de la demolició de l’edifici desallotjat dilluns pels mossos d’esquadra. Can Vies és un centre social, creat pels joves del barri fa més de 17 anys, que s’ha convertit en un referent rebel a Barcelona i arreu.

Reus i Valls se sumen a Tarragona

El Casal Popular la Turba de Valls i el Casal Popular la Bretxa d’Alcover han convocat per a aquest vespre a les 20:30h una concentració de suport a Can Vies i el barri de Sants, a la plaça del Blat de la capital de l’Alt Camp. Pel que fa a Reus, a les vuit del vespre s’ha convocat també una concentració a la plaça Mercadal.

Avui més que mai #canviesnoestoca