Tarragona, solidària amb Can Vies

Hores després de la deplorable i brutal actuació dels Mossos d’Esquadra tot complint les ordres del Govern de Convergència i Unió o en el seu defecte el Conseller d’Interior Ramon Espadaler amb l’objectiu del desallotjament del CSOA Can Vies del barri de Sants a Barcelona, la posterior repressió contra les manifestants resistents i el boicot global dels mitjans de comunicació (en especial de TV3), s’ha dut a terme a Tarragona una acció de solidaritat amb l’espai alliberat barceloní.

En un comunicat, informen que aquesta acció pretén assenyalar els culpables de les polítiques repressives que s’estan duent a terme des del Govern de Convergència i Unió amb el beneplàcit d’ERC per aniquilar l’organització i el poder popular que combat el capitalisme i crea espais de lluita autogestionats. Una actitud reincident de la dictadura neoliberal que només corrobora la necessitat d’aquest poder per a esborrar tot bri de lliberat constituït en amenaça de la seva hegemonia.

Així, doncs, animen a què les mostres de solidaritat creixin arreu per fer visible la necessitat de la presa de consciència i de l’acció política per a continuar construint espais de poder popular.