II Marxa anticarcerària a Tarragona

1 juny 2014
12:00to19:00

El diumenge vinent 1 de juny, hi haurà una marxa anticarcerària a Tarragona, que sortirà a les 12h del balcó del Mediterrani i es dirigirà cap a la presó, amb dinar vegà a les 14.30 al Parc de Sant Rafel, i a les 17h, al mateix parc, la presentació del llibre Cárceles en llamas, El movimiento de presos sociales en la transición a càrrec de l’autor César Lorenzo Rubio.

Aquest és el segon any que es fa una convocatòria contra la presó a Tarragona, després que el maig passat es realitzés una marxa, emmarcada dins la Setmana Solidària pel judici als carcellers torturadors del motí de la presó de Quatre Camins, que va començar a la presó de Tarragona i va acabar a les portes del macro-complex de Mas Enric (el Catllar), on la Generalitat vol inaugurar un nou i modern centre de tortura.

Abaix tots els murs , llibertat pres@s
Us esperem , solidaritat activa amb les persones preses