Tarragona: Presentació de llibre sobre la pagesia a Catalunya

22 maig 2014
18:00to20:00

El proper dijous 22 de maig, a les 6 h de la tarda, es presentarà a la Sala de Vistes del Campus Catalunya de la URV a Tarragona (3a planta de l’edifici de l’aulari, a l’Av. Catalunya, 35) el llibre Pràctiques i estratègies de la pagesia a Catalunya. Trajectòries i plantejaments de futur, publicat per l’Associació Entrepobles. Un llibre que recull l’experiència i les opinions de pagesos i pageses que s’han adaptat per resistir les agressions dels mercats agraris globals. Escoltem la seva veu per comprendre la situació i trobar-hi solucions.

L’acte anirà a càrrec de Montserrat Soronellas (professora del Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV), Gemma Casal Fité (investigadora del Grup d’Estudis de Desenvolupament i Multiculturalitat de la UDL), i Gonçal Barrios i Jordi Mateu (membres de l’associació Entrepobles).

Tags: