Presentació de la iniciativa popular Multireferèndum a Riudoms

23 maig 2014
20:00to22:00
El Casal Popular La Calderera i el CERAP organitzen una xerrada informativa sobre el Multireferèndum. A més, ambdues entitats col·laboren en l’organització de les meses per tal de poder votar a Riudoms. 
El Multireferèndum és una iniciativa popular sorgida per tal de debatre i decidir sobre qüestions bloquejades en les institucions polítiques. Els organitzadors han cregut convenient realitzar aquesta convocatòria per tal de reflectir la manca de pràctiques de democràcia directa més enllà dels comicis electorals.

Els habitants del Camp de Tarragona podran opinar al voltant de cinc preguntes com per exemple “Quin tipus d’agricultura voleu que hi hagi a Catalunya?”, o bé “Voleu que el projecte BCN World es tiri endavant?”, entre d’altres.

Així doncs, el proper divendres dia 23 maig a les vuit de la tarda tindrà lloc una xerrada informativa al CERAP (Pau Casals 84) per tal de donar a conèixer la iniciativa popular a tots i els riudomencs i riudomenques.
A més, de dilluns a divendres, de vuit a nou del vespre, es podrà votar anticipadament a les respectives seus socials de les dues entitats. Hi podran participar les persones majors de 16 anys, per fer-ho caldrà acreditar la identitat i facilitar el lloc de residència.
Finalment, i coincidint amb les votacions a les eleccions europees del diumenge 25 de maig, totes les persones que no hagin votat anticipadament, podran fer-ho en una taula situada prop dels col·legis electorals.