Obert el període d’inscripció pel concurs de grups de Barraques Tarragona

Des de fa setmanes que les entitats organitzadores de Barraques Tarragona s’ han tornat a posar en marxar per muntar un bon festival per aquesta Santa Tecla! Aquest dimarts obren el període d’inscripció pel segon concurs de grups; esperen les vostres candidatures! Entrant al seu web podreu consultar les bases per poder-vos presentar. Teniu fins el pròxim 13 de juny. 

El projecte Barraques de Tarragona és una iniciativa d’un conjunt de col·lectius socials i culturals de la ciutat, que fan una feina voluntària i desinteressada durant tot l’any i que necessiten una major promoció i més ressò social. Amb la seva aportació volen enriquir les festes de Santa Tecla, creant un espai obert i participatiu, i donar a conèixer al mateix temps unes realitats que la majoria de ciutadans desconeixen.

Bases del concurs

1. Presentació de candidatures: La data límit per presentar-se al concurs és el 13 de juny.

2. Els grups que vulguin presentar-se al concurs, hauran d’enviar un correu electrònic a barraquestarragona@gmail.com amb les següents dades: Nom del grup, Breu presentació del grup, Correu electrònic i telèfon de contacte, Enllaç a cançó o vídeo, Web o xarxa social, i Logotip i foto del grup (per poder aparèixer al cartell de Barraques i al llibret de Santa Tecla en cas de ser els guanyadors).

3. Només podran presentar-se al concurs, aquells grups on algun dels seus components sigui del Camp (Tarragonès, Baix Camp, Alt Camp, Priorat, Conca de Barberà i Baix Gaià).

4. El 14 de juny el jurat format per músics tarragonins i membres de la Coordinadora de Barraques es reunirà per decidir els guanyadors i es faran públics els 3 grups que tocaran a l’espai Barraques el dijous 18, divendres 19 i dissabte 20 de setembre de 2014.

5. El grups guanyadors que tocaran a l’espai Barraques per Santa Tecla, seran premiats amb 200€ per grup.

6. Els grups finalistes es comprometen a oferir una actuació entre tres quarts i una hora de durada el dijous 18, el divendres 19 o el dissabte 20 de setembre a l’Espai Barraques de Tarragona (el dia serà pactat entre la Coordinadora i el grup segons convingui)

7. Els tres grups finalistes figuraran al cartell de Barraques i al llibret de Santa Tecla 2014.

8. La Coordinadora proveïra als grups musicals guanyadors de tot l’equip tècnic necessari pel desenvolupament de la seva actuació. (Hauran d’enviar el rider quan se’ls demani)

9. En tot allò no previst en aquestes bases s’aplicarà el criteri de la Coordinadora de Barraques.