Nit poètica a l’Ateneu Llibertari Alomà

1 juny 2014
20:00to23:59

El dissabte 1 de juny, a partir de les 20h, gaudirem d’una altra Nit de Poesia a l’Ateneu. Entremitges, farem un sopador, i després seguirem fins que el cos i la ment ens demanin quelcom diferent. Animeu-vos i compartiu aquesta Nit de Poesia amb nosaltres!

La idea de les nits poètiques de l’Ateneu Llibertari Alomà sorgeix de l’interès d’un grup de persones del mateix Ateneu i de la Biblioteca llibertària “La Bullanga“ per la difusió de la cultura de forma popular i horitzontal, al carrer i sense ingerències institucionals. És una proposta oberta a tothom, on totes podeu apropar-vos a recitar, llegir, cantar o representar qualsevol cosa, pròpia o aliena. I qui vulgui també pot participar en l’organització d’aquestes nits; cuinant (quedem cada 1r dissabte de mes a partir de les 6.30h al mateix ateneu) o portant menjar fet o postres (sempre vegetarians, a l’ateneu no hi cap explotació animal ni de cap altre tipus). Al vi, la savia fosca de la poesia, convida la casa.