20è aniversari de l’Hort de la Sínia

10 maig 2014
10:00to20:00

Aquest any l’Hort de la Sínia celebra el seu 20è aniversari i ens conviden a la Jornada de Portes Obertes que tindrà lloc el pròxim dissabte 10 de maig. Els agradaria compartir amb vosaltres l’entorn i ens animen a que gaudiu de les activitats que han programat per aquesta celebració tant especial. Es presentarà l’Espai Natura i Benestar acompanyat d’una marxa nòrdica per l’espai natural protegit de la desembocadura del riu Gaià, a càrrec de Michaela Tetzlaff, a les 10.30 h, i un mercat agroecològic que han preparat per a l’ocasió. Des de les 10 fins a les 20 h hi podràs trobar olis, hortalisses, melmelades, most, conserves, pa i coques de recapte. A més a més, hi podràs degustar els vins 9 MES (13 h) i les cerveses Les Clandestines (19 h) en uns tastos-degustació per apreciar l’olor i el sabor de la beguda.

El projecte de L’Hort de la Sínia va néixer, formalment, l’any 1995. És una finca agroecològica on es combinen la producció ecològica de verdures, hortalisses, plantes aromàtiques i medicinals amb l’educació ambiental. Durant el curs escolar reben la visita de grups entre setmana i durant tot l’any està obert per rebre visites familiars i d’altres entitats. Un espai de trobada i intercanvi amb altres persones conscienciades amb l’agricultura i alimentació ecològica i interessades en el respecte al Medi Ambient, situat al costat de l’Espai Natural de la desembocadura del riu Gaià i de la platja de Tamarit.

PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS

10 a 20h: Mercat agroecològic. Amb la participació dels següents productors ecològics:

  • 9MES. Vins, caves i oli ecològics. La Nou de Gaià.
  • LES CLANDESTINES. Cervesa artesana. Montferri.
  • MEL DE PRADES. Joan Mª Llorens. Apicultor. Alcover.
  • FORN JORDI ANDREU. Pans ecològics i coques de recapte.Tarragona.
  • APRODISCA. Melmelades i conserves ecològiques. Conca de Barberà.
  • HORTA CAL MARXANT. Hortalisses ecològiques. La Pobla del Montornès.
  • BAIXAS LEHNBERG. Most i oli ecològic. Mas Regany. Santes Creus.

10.30 a 12 h: Marxa Nòrdica per l’Espai Natural protegit de la desembocadura del riu Gaià, a càrrec de Michaela Tetzlaff. Activitat gratuïta, cal inscripció prèvia.
12h: Presentació de l’Espai de Benestar.
13h: Cata-degustació de vins 9MES. Cal inscripció prèvia.
19h: Cata-degustació de cerveses “Les Clandestines”. Cal inscripció prèvia.
EXPOSICIÓ: SOBIRANIA ALIMENTÀRIA. ENTREPOBLES.

Tags: