Surten en defensa de la filosofia a l’ensenyament

10 maig 2014
10:00

Diverses associacions de filosofia de Catalunya convoquen a l’acte en defensa de la filosofia que enguany es fa a Tarragona (i que en trobades anteriors s’havia fet a Barcelona o Girona). El grup de filosofia de Tarragona organitza enguany aquest acte que es farà el dissabte 10 de maig a la Universitat Rovira i Virigili de Tarragona a les 10 del matí i que prosseguirà a les 12 del migdia a la plaça de la Font.

Taula rodona: La filosofia a la societat, a les deu del matí a l’Aula Magna del Campus de l’Avinguda Catalunya de la URV

Participaran a la taula rodona:

  • Chloë Ballesté – medicina (UB)
  • Maria Ramon Cubells – filosofia (URV) – moderadora
  • Salvador de Brocà – filosofia (URV)
  • José A. Díez – filosofia (UB)
  • Antoni Jordà – dret (URV)
  • Manel Sanromà – física i astronomia (Institut Municipal d’Informàtica de Barcelona)

A les dotze del migdia aniran a la Plaça de la Font de Tarragona per fer-hi una lectura pública de textos de filosofia. Participaran estudiants llegint textos i fent actuacions teatrals basades en un text de Plató i diversos professors llegint textos clàssics. També es llegirà el manifest que trobeu a la nostra web.

Manifest per signar.

Per a més informació podeu visitar el web general.