L’Ateneu Llibertari Alomà vol posar pals a les rodes aquest 1 de maig

1 maig 2014
13:00

Aquest 1 de maig l’Ateneu Llibertari Alomà també s’ha volgut fer present amb les seves reivindicacions. Afirma que seguirà posant pals a les seves rodes i autogestionant les seves vides, tal com llegeix el seu manifest, que repartiran durant la diada. Abans, han organitzat un dinar. Es trobaran a la una del migdia a la Plaça Natzarens (al costat de l’Ateneu) per dinar plegades i passar una bona estona abans de la manifestació, a les 18h a la plaça Imperial Tàrraco.

POSEM PALS A LES SEVES RODES!
Amb el temps, s’han anat transformant les nostres lluites. Al 1936 es feia la Revolució, a finals del segle es resistia i ara, a inicis de segle XXI, sembla que ens acostumem a l’explotació, a la frustració, a la usurpació dels nostres drets i de la nostra llibertat. Acceptem com a natural la resignació: Encara sort que tinc curro. Què serà el següent?

Ens entossudim en que el sistema es pot reformar, mentre patim les seves crisis, la mercantilització i la precarització. S’humanitza la dominació i la violència del sistema capitalista però, fins a on som capaces de suportar-ho o resignar-nos?

El treball assalariat s’ha transformat en l’única manera de poder viure, condicionant totes les relacions socials. La realitat ens obliga a dependre d’aquest per cobrir les necessitats bàsiques i les induïdes per la societat on vivim. Un espoli quotidià, una pèrdua de consciència en la nebulosa del fals benestar, desarmades i desorientades davant un món fet a la seva mida. Llavors, és l’única opció que tenim?

Posem pals a les seves rodes! Som força en potència, reapropiem-nos del món que ens correspon i autogestionem les nostres vides. No
és impossible, tenim exemples en l’autoorganització als barris, en la creació d’espais alliberats on no decideixen per nosaltres, en l’okupació d’edificis per poder viure, en la desobediència a les seves lleis, practiquem la solidaritat i creem noves relacions humanes no mercantilitzades. Només necessitem treure’ns el policia que tenim dins. Gaudim i construïm una nova realitat, al marge del seu sistema.

La participació en el poder polític de l’Estat no és solució a res. Recuperem el desig de viure com volem, creant la situació que afavoreixi la insurrecció, destruint tota autoritat.

RETALLEM EL SISTEMA, RECUPEREM LA UTOPIA!