Inauguren l’espai “La Turbina”, al Casal Popular la Turba

2 maig 2014
17:30

Aquest divendres dia 2 de maig a dos quarts de sis de la tarda el Casal La Turba inaugura l’espai familiar de jocs destinats a la canalla, la Turbina. La inauguració comptarà amb una pintada de mans, un berenar i una actuació de malabars, tot amenitzat amb música infantil.

La idea de crear la Turbina sorgeix per motiu que bastant membres de la Turba han tingut fills, i es necessita disposar d’un espai que permeti als pares i mares estar amb els fills i altres famílies sense renunciar al projecte cultural alternatiu del Casal.

A la sala d’actes del Casal, s’ha adequat un espai, el racó de la Turbina, que servirà per a informar i mostrar els tallers i les activitats que vagi generant aquest casalet infantil. També s’ha creat una pàgina de facebook per difondre els tallers que s’aniran realitzant.

Altres Casals i Ateneus dels Països Catalans també han començat a crear espais familiars similars, com “El Casalet” del Casal Despertaferro de Reus.