Cinefòrum La sanitat a debat, a Reus

6 maig 2014
19:00to21:00

Després dels festius, Sant Jordi, la rosa i el llibre; aquí segueix la realitat … Si no reaccionem ara, perdrem els nostres drets, després serà tard. Comencem per informar-nos, i organitzar-nos per defensar la nostra sanitat pública… La Taula Ciutadana en Defensa de la Salut Publica de Reus organitza el CINEFÒRUM LA SANITAT A DEBAT el pròxim dimarts 6 de maig, a les 19h, a la Sala d’actes Centre de Lectura de Reus.

Es projectara un fragment del documenal “Cuanto Ganamos, Cuanto perdimos” amb l’evolució del sistema sanitari espanyol, l’exclusió i altres documentals breus. El passi dura aproximadament uns 45 minuts. I despres.. preguntes, opinions i debat.

“Fem una crida a tots els treballadors, els aturats, les associacions i totes aquelles persones que s’hi vulguin sumar. Si els deixem fer, es carregaran conquestes i drets que van costar moltes lluites i sacrificis a les generacions que ens precedeixen. Organització, debat, consens i accions unitàries. Aquesta és la proposta oberta que formulen. Hem de parar-los, però ho hem de fer entre tots. No sobra ningú. Per una sanitat pública, universal i de qualitat.”