El PCPC organitza un míting per l’1 de maig a Tarragona

1 maig 2014
17:00

El proper 1 de Maig, Dia Internacional de la Classe Treballadora, el Partit Comunista del Poble de Catalunya realitzarà un Míting de presentació a la ciutat de Tarragona “per portar la veu combativa dels comunistes al nostre territori”. En aquest context de crisi estructural del sistema capitalista on els atacs a la classe treballadora deixen un balanç a les nostres comarques de més de 70.000 persones sense feina i milers de treballadors que són explotats cada dia als seus llocs de treball per uns salaris de misèria sota l’amenaça d’acomiadament, segons el PCPC “és més necessari que mai que la classe treballadora s’organitzi per enarborar la bandera de la lluita obrera en tots els fronts on faci falta”.

La cèl·lula que es constituirà portarà el nom de l’històric militant comunista del Camp, Numen Mestre, nascut al Baix Camp el 1923. Numen fou un destacat dirigent de les joventuts del PSUC els anys 30, que lluità a la Batalla de l’Ebre i patí l’exili, més tard tornà a lluitar contra el franquisme en la clandestinitat incorporant-se al maquis participant en diferents operacions guerrilleres, entre elles l’intent d’alliberament de la Val d’Aran. Fou capturat i afusellat pels feixistes el 1949. Tenint present el seu record, volen honrar la seva memòria d’aquesta manera.

Des d’aquí volen convocar a tots els simpatitzants i amics que vulguin assistir al Míting que se celebrarà el proper 1 de Maig a les cinc de la tarda a la plaça Jacint Verdaguer de la ciutat de Tarragona.