La iMAGInada presenta la “Festa de la Primavera”

11 abril 2014
17:00

El proper divendres 11 d’Abril, l’associació cultural La iMAGInada organitza la “Festa de la Primavera” al Parc Saavedra de Tarragona, una festa per a tota la família, de caràcter alternatiu i que pretén, com sempre ha fet aquest col·lectiu, donar cabuda a activitats poc freqüents en les festes populars.

Pocs són els tarragonins que avui en dia desconeixen la iMAGInada que, després de 5 anys creixent exponencialment, aquest any presentarà la seva sisena edició durant les festes de Sant Magí. El conjunt de joves organitzadors no es conformà amb una festa anual i aquest any llença aquesta nova proposta.

La “Festa de la Primavera” vol celebrar l’estació del creixement, del canvi, de l’avenç, idees totes elles fortament arrelades en els implicats amb l’associació La iMAGInada. La festa s’iniciarà a les 17h de la tarda amb l’espai “petita iMAGInada”, on els més petits podran divertir-se participant en diferents activitat, tallers i jocs. A les 20h “Magia Melanie”, una de les poques noies il·lusionistes del país, farà un espectacle de màgia i humor per a tots els públics acompanyada pels seus amics. A les 21h, per recarregar les piles, es farà la segona edició dels Sopars del Món per 6€, on a més a més de poder degustar plats exquisits, es comptarà amb la veu de Morgen Hipchka, que després de dos anys viatjant per Europa aterra a Tarragona per gravar el seu primer EP i compartir amb tots nosaltres la seva peculiar World Music.

És a partir de mitjanit, quan als infants els toca allitar-se, que comença la festa pels adults. La nit comença amb Oscárboles, un extrovertit cantautor que de ben segur que arrancarà més d’un somriure. I per concloure aquesta oda a la primavera es comptarà amb la presència de Dijeila, una punxadiscos que sens dubte farà eliminar qualsevol excés del sopar amb rumba i mestissatge.

Tots els beneficis obtinguts es reinvertiran en “La iMAGInada” 2014.