Xerrada: “Sons i imatges de la Batalla de l’Ebre. 115 dies de lluita”, a Alcover

12 abril 2014
19:30

Aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre al Casal Popular la Bretxa (carrer Major 17-19, Alcover) es realitzarà la xerrada “Sons i imatges de la Batalla de l’Ebre. 115 dies de lluita”, a càrrec de Francesc Fuguet, historiador i membre del Casal. La xerrada serà un rerpàs històric, geogràfic i polític de la batalla de l’Ebre, mitjançant fotografies curioses i bastant inèdites que il·lustren el conflicte i donen una visió més propera de la guerra, insistint en el record dels milers de persones que van lluitar-hi i donaren la vida per la llibertat. La xerrada també es centrarà en les causes del conflicte, per tal de poder-lo entendre, i les fatals conseqüències finals per la República amb la caiguda final de Catalunya. Insistint altre cop en la necessitat de recordar i reconèixer el passat per avançar com a poble en la llibertat i la democràcia.