TGN Swing porta el Dixieland al Casal Popular Sageta de Foc

12 abril 2014
17:00

El festival musical Dixieland arriba per primer cop al Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona gràcies a l’entitat acabada d’incorporar al projecte “TGN Swing”. “A les cinc, cafè copa i Swing”, així és com s’anomena l’activitat de tarda que esdevindrà una classe oberta el proper 12 d’abril al carrer Enrajolat. A banda de ball també s’hi ubicarà una barra que servirà per finançar el Casal.

El Festival Dixieland arribarà el 2014 a les 20 edicions d’història. Amb la voluntat d’acostar-lo a nous públics, el Festival amplia el nombre d’espais i apropa el dixie als barris, en concret als seus centres cívics. Amb la mateixa filosiofia d’arribar a més públics, el Dixieland fa una aposta clara també enguany per acostar-se al públic més petit per tal de fomentar aquest estil musical tot explicant els origens del jazz, buscant una renovació del públic que serà qui farà créixer el Festival d’aquí a uns anys.