La CGT segueix apuntant al boicot a “La Ferreteria” de Reus i a la seva societat

El passat dissabte 5 d’abril entre les nou i dos quarts d’onze de la nit una vintena de militants de la CGT es van concentrar a les portes de la cerveseria-restaurant “La Ferreteria” de Reus amb una pancarta amb el lema “La Ferreteria és precarietat, assetjament i acomiadaments”. Protestaven contra l’acomiadament d’una treballadora afiliada al sindicat, a qui deuen més 13000 € en concepte de salaris, i contra les condicions laborals existents en aquest establiment, que porta mesos acomiadant treballadors i treballadores i substituint-les per d’altres en condicions més precàries i pitjors salaris, utilitzant fins i tot contractació fraudulenta. Es van cridar continuadament consignes amb el megàfon, van repartir centenars d’octavetes a clients i vianants denunciant el que està passant i informant a la gent, i es va demanar que es faci boicot no consumint-hi.

Informació sobre la societat La Farinera 10 SL i altres establiments d’hosteleria dels seus consellers

La societat La Farinera 10 SL és la propietària de La Ferreteria, des del 1998; del restaurant La Nau, de Tarragona, des del 2001, i des del 2006, són propietaris de les caves Simó de Palau. L’administrador i president de la societat és Joan Antoni López Pérez, propietari del restaurant Arrels, situat al c/Vilar de Reus, mentre que el secretari de la societat és Joan Ramon Giralt Ciurana, propietari del restaurant Vinatxo, a la cantonada dels carrers Santa Anna i Rosich, també a Reus, dos establiments doncs on també fan una crida a no consumir-hi juntament amb La Nau i Simó de Palau. Com a responsable del restaurant La Ferreteria hi trobem a Jordi Giralt Ciurana, que també és conseller de la societat.