Concentració contra la privatització de la sanitat, a Tarragona

7 abril 2014
19:00

El Grup en Defensa de la Sanitat Pública (format pels sindicats CGT, Co.Bas, la CUP i persones a títol individual) convoca una concentració per donar suport a la campanya “La privatització mata. Fora les empreses de la Sanitat” promoguda per la RAAS (Red Autogestionaria Anti privatización de la Sanidad).

L’objectiu d’aquesta campanya és implicar a la població i als treballadors de la salut en la defensa i millora del sistema públic, per garantir l’atenció sanitària de qualitat basada tant en la promoció de la salut com en la prevenció, la curació i rehabilitació de la malaltia en igualtat de condicions per tots, fent servir adequadament els recursos, creant treball de qualitat, actuant sobre els determinants de la malaltia. I tot això a través d’un sistema sanitari públic universal, sense copagament i gestionat democràticament.

Amb la campanya “La privatització mata. Fora les empreses de la Sanitat” volen que la població prengui consciència sobre la gravetat del deteriorament de la Sanitat Pública.