La PAH recorda a Tarragona les darreres víctimes de la pobresa

Més d’una seixantena de persones s’han concentrat aquesta tarda a l’Estàtua dels Despullats de Tarragona, a la Rambla Nova, per tal de recordar els quatre infants morts al Vendrell. La notícia va sortir aquest passat dimecres quan per culpa d’un accident domèstic es va incendiar la casa on vivien de manera totalment precària, un pis d’on havien estat desnonats anys abans. La situació de pobresa, segons la PAH, és la principal culpable d’aquest “assassinat”, i així ho han deixat clars tant els càntics com els discursos efectuats durant la protesta.

Hi han acudit membres de la comunitat marroquina, dels quals tres han parlat, a estones en àrab. La principal proclama ha estat “ja n’hi ha prou” de morts per causes de desnonaments i pobresa, i s’ha animat a la població a sortir al carrer i a tombar el sistema polític i econòmic que manté aquestes desigualtats. També hi han estat presents membres de la PAH del Vendrell, que a darrera hora han col·laborat en el clima de ràbia i indignació pel darrer cas de violència per part de l’Estat.