La PAH convoca a Tarragona una concentració en solidaritat amb les víctimes del Vendrell

29 març 2014
18:30

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) va acordar en la seva assemblea de dijous concentrar-se a la Rambla Nova, davant de l’Estàtua dels Despullats, a Tarragona. La concentració serà aquest dissabte 29 de març a dos quarts de set del vespre, en solidaritat amb la família del Vendrell, a la que se li va incinerar la casa, provocant la mort de quatre nens i altres familiars ferits. La convocatòria vol denunciar, alhora, als culpables d’aquesta desgràcia, ja que de nou allò succeït té a eure amb la situació d’atur, desnonaments i d’una manera de governar que perjudica la classe treballadora.

Desenes de persones es van concentrar de manera espontània aquest dimecres al migdia davant de l’Ajuntament del Vendrell. Dins s’hi celebrava un ple extraordinari per decretar dos dies de dol per la mort de quatre nens en l’incendi del pis on vivien al barri de Pisos Planes.

El motiu de la protesta era denunciar que els veïns del barri on han mort els menors se senten abandonats per l’Ajuntament, que a més consideren que fa unes polítiques antisocials que perjudiquen les famílies més desafavorides de la població. Per això, hi havia molta indignació entre les desenes de persones de totes les edats que s’han agrupat fora de l’Ajuntament. Més informació a XarxaPenedès.cat.