Jornada per la comunicació popular al CERAP de Riudoms

28 març 2014
20:00

 

Divendres 28  de març a les vuit del vespre, el CERAP acollirà la presentació de Ràdio Terra, un nou mitjà de comunicació radiofònic digital en català fet i dirigit als Països Catalans en el seu conjunt.

Es tracta d’un projecte de comunicació popular nascut a Reus que es mou en el marc del periodisme social i que vol enfocar la mirada cap a terrenys com l’economia social o els temes de debat col·lectiu, connectant les veus de les comarques i els territoris. Una ràdio autogestionada a la recerca de socis i col·laboradors que fa els primers passos com a associació, però amb l’anhel de convertir-se en una cooperativa en un futur.

La presentació anirà a càrrec del periodista, historiador i politòleg Xavier Milian. Membre del Casal Despertaferro! i promotor i masover del portal Pobleviu.cat, és un conegut activista dels moviments socials del Camp així com un dels impulsors de Ràdio Terra.

Un cop finalitzada la presentació, el Casal Popular La Calderera de Riudoms oferirà un sopar benèfic pel projecte Ràdio Terra amenitzat amb una sessió musical. A les 22h, no cal inscripció.