Mocions de la CUP al Ple de divendres

Aquest divendres, s’iniciarà un Ple ordinari a l’Ajuntament de Reus, on, tenint en compte els límits marcats pel govern, la CUP presentarà com sempre tres mocions. La primera d’elles, insta al govern municipal a reformar el Reglament Orgànic de l’Ajuntament (la “Constitució” del Consistori) per tal d’aprofundir en la transparència i la participació ciutadana. La reforma del ROM, per exemple, hauria de permetre que les entitats poguessin presentar directament les seves mocions al Ple. Per això, les altres dues mocions que presenten, són precisament propostes d’entitats de la ciutat. La primera una moció contra la LOMQE presentada per Òmnium, ANC, Casal Despertaferro i associacions de mares i pares. La segona, presentada per la campanya “25 aniversari Vandellòs I” demanant un calendari de tancament de les centrals nuclears.

A continuació, us adjuntem les tres mocions, per tal que les pugueu llegir i fer córrer:

Moció contra la LOMQE

Moció nou Reglament Orgànic Municipal

Moció calendari tancament centrals nuclears

Tags: ,