La CGT creu que, per la reducció de 7 milions a Joan XXIII, Mercadé hauria de dimitir

La secció sindical de la CGT a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona denuncia la pèrdua de 7 milions de euros del pressupost del l’hospital, respecte a l’any 2013, mentre els centres de sanitat “concertats” mantenen el seu pressupost (per exemple, l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla)  i es posa en perill la continuïtat del Joan XXIII com a Hospital Públic de referència.

Des de la CGT asseguren que no es poden perdre més diners perquè no podran donar l’atenció necessària als pacients, i demanen la dimissió del gerent territorial de l’ICS per ser “incapaç de defensar els interessos de l’Hospital”.

Celebren que el col·lectiu de metges de l’Hospital Joan XXIII hagi denunciat la situació crítica que es viu, fruit de les retallades. Fa temps que el sindicat ho denuncia, i el posicionament d’ara dels facultatius és un bon suport, ja que d’alguna manera reconeix la seva tasca i s’afegeix a la línia de treball per defensar el que no ha de deixar de ser l’Hospital Universitari de referència .