La campanya de la CUP per uns pressupostos participatius i populars arriba a dos barris més

18 març 2014
19:00

La CUP de Tarragona continua desenvolupant la campanya que va iniciar l’any passat per tal de reivindicar uns pressupostos municipals participatius i populars. 

Després de la xerrada al barri de Sant Salvador, el proper dimarts 18 de març, a les 19 h, la Candidatura d’Unitat Popular farà dues xerrades més al barri del Port i a la Part Alta, per explicar els pressupostos municipals aprovats pel Consistori, així com la possibilitat de desenvolupar un format diferent per a desenvolupar-los.

Tal com va fer amb la xerrada a Sant Salvador, la CUP aprofitarà les xerrades per a recollir adhesions d’entitats i persones a títol individual que vulguin donar suport a la reclamació d’un procés de pressupostos participatius.