Nou número de Tarraco Profana als carrers!

La revista orgàsmica torna, l’agitació mental de Tarraco Profana es reactiva i pren noves formes amb una renovada organització al darrere. Després d’uns mesos de silenci aquesta publicació poca-solta pretén altra vegada cridar-nos a l’orella i arrancar-nos la rialla més perversa, amb les crítiques més àcides i calentes d’un món massa avorrit com per no intentar capgirar-lo.

La publicació emprèn la seva segona època llençant el número 9 aquest març, en el qual literatura, poesia, cinema, música, ciberfeminisme, filosofia i política revolucionària es conjuren elaborant un còctel explosiu carregat de metralla humorística i punyent crítica social.

El propòsit de Tarraco Profana és vehicular l’opinió i difondre la crítica. Sempre oberta a que les lectores esdevinguin col·laboradores. Aquesta és una revista disposada a acollir les mofes ideològiques d’aquelles qui les vulguin compartir.

Una revista bimenstrual que sembla estar disposada a fer-nos vibrar, riure i enfadar. En definitiva, despertar-nos els cinc sentits per carregar-se tot allò que no ens agrada o el que bojament ens ha enamorat, criticant les nostres actituds quotidianes i fent gala del lema “allò personal és polític” des d’una mirada desenfadada però sense pèls a la llengua.

La revista s’ofereix a preu lliure i podem trobar-la als seus punts habituals de venda: Casal Popular Sageta de Foc, Ateneu Alomà i a la paradeta de Tinta Invisible. Així mateix, podeu conèixer-la online a la seva pàgina tarracoprofana.wordpress.com