Inauguració del C.S.O. Les Naus a Torredembarra

15 març 2014
11:00to23:59

El proper dissabte 15 de març hi ha organitzades les Jornades d’inauguració del C.S.O. Les Naus, situat a la carretera d’Altafulla nº87, de Torredembarra. Aquesta inauguració comptarà amb diverses activitats:

11:00h: Inici de les jornades graffiti i trobada de distris.

12:30h: Vermutada popular (vermut del Priorat) + piscolabis amb l’acompanyament de música ska-reggae a càrrec de DJ Marteta.

14:00h: Dinar popular, buffet vegetarià i vegà a 2€ el plat + presentació del projecte C.S.O. Les Naus.

Concerts hip-hop a partir de les 17:00h + micro obert.

21:30h: Sopador Popular i posterior festa amb punk/Oi!/rockabilly/ska a càrrec de DJ Hectrojan.

El passat 30 de gener, es va procedir a l’ocupació d’un immoble a la vila de Torredembarra. Es tracta de dues naus, abandonades des de feia anys, propietat d’una empresa constructora que ha fet fallida. A causa d’aquest abandonament, les naus han sofert diferents robatoris i destrosses, és per això que les ocupants consideren que “necessitem una força col·lectiva per posar en marxa aquest projecte. Qualsevol tipus d’ajuda o suport serà benvingut”.