El Camp, present en la confecció de la nova Llei contra l’homofòbia

Miquel Reverte, president d’H2O, associació de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals del Camp de Tarragona, va intervindre aquest dimecres en seu parlamentària per explicar la seva visió del que ha de ser la nova Llei contra l’homofòbia. El juliol passat, després de molts mesos de negociacions amb les diferents formacions polítiques amb representació, el text s’admetia a tràmit i començava, així, el procés de compareixences i de debat. Per la comissió d’Igualtat de les persones ja hi han passat tot un seguit d’entitats i d’institucions, la majoria de les quals a favor que tiri endavant una llei que tracti de manera específica la lluita contra la discriminació per raó d’opció sexual i/o d’identitat de gènere.

En la seva intervenció, Reverte va destacar la tasca duta a terme pel col·lectiu a les nostres comarques, així com la dificultat de crear dinàmiques en pobles i ciutats de menys de trenta mil habitants. En el mateix torn hi van intervindre el Consell Municipal LGBT de Girona i l’associació Talcomsom de Vic. Tots tres coincidien en què la realitat de gais i lesbianes és molt diferent fora de Barcelona de la que es pot viure a la capital, amb un teixit associatiu dens i divers. Podeu veure la intervenció sencera d’H2O tot seguit: