Cinquè dia consecutiu tancant seus de CatalunyaCaixa fins que retirin les denúncies a activistes

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Tarragona ha complert el seu cinquè dia barrant el pas a algunes de les oficines de Catalunya Caixa de la ciutat. Tot i que el primer dia en van tancar deu, ara s’estan centrant en la que es troba situada a la plaça Imperial Tàrraco i que és l’autora de les denúncies a cinc activistes que, fa un mes, van ocupar la seu abans d’una negociació. Segons una membre de la PAH “tot semblava normal, com altres vegades, i al cap d’un mes ens van arribar denúncies per embrutar el terra i ocupació il·legal”.

Asseguren que s’hi estaran cada dia de vuit del matí a dues del migdia fins que retirin les denúncies, i tot just aquest dijous a les sis de la tarda realitzaran la seva assemblea just davant de l’oficina. Mentrestant, recullen signatures dels vianants per ajudar-los. Segons reconeix la mateixa membre de la PAH, “sembla que prefereixen no treballar que retirar les acusacions”.