BAM! Carnaval’14! a La Calderera

28 febrer 2014
22:00to23:59

Divendres 28 de febrer, a partir de les 10 de la tarda, al Casal Popular “La Calderera” de Riudoms (C/Major, 42) festa de Carnaval. Aquells que vinguin disfressats o abillats amb un detall de guardia civil seran recompensats amb un pintxo. També hi haurà concurs de truites i música per part dels PD Riudoms Shore.

“El desgovern espanyol ha prohibit per aquest carnaval les disfresses de guàrdia civil.

Des del Casal Popular “La Calderera” desobeïm aquesta prohibició i aquest divendres 28 de febrer, farem un concurs de disfresses de la “benémerita” amb pintxos gratuïts per a tots els assistents (disfressats!).

No només la desobeïm al Casal, sinó que reclamem amb aquest cartell que les nostres institucions desobeeixin el govern de l’estat, ja sigui per anar disfressats per Carnaval, ja sigui per convocar un referèndum democràtic, per treure l’escut espanyol de la façana de l’ajuntament o per pagar el deute dels bancs!

Us esperem el divendres 28 de febrer al Casal, veniu amb algun detall de guardia civil i us regalarem un pintxo de truita (porteu també truites!). Per amenitzar la festa, es serviran xarrups de “Leche de Pantera” i els PDs Riudoms Shore ens posaran els últims hits del cuerpo: “El Novio de la Muerte feat Shakira” i el “Que viva españa de Manolo Escobar vs Josmar i Ariel Santamaria”!

VIVA EL ORDEN Y LA LEY!”