10 anys de Dones en acció

6 març 2014
20:00to22:00
7 març 2014
19:00to23:59
27 abril 2014
19:00to21:00

La Plataforma Dones en Acció, integrada per diversos col·lectius de Reus, vol compartir aquests anys de treball; plantejar, una vegada més, la situació de la dona dins el món actual i animar a participar de les activitats que realitzaran al llarg d’aquest 2014.

La història demostra que, gràcies a la lluita i la consciència de la població contra la manca de drets i llibertats de les dones, ha fet possible una evolució cap a la igualtat de sexes i de classes socials, però encara queda molt camí per recórrer i molts entrebancs actuals que intenten tirar-nos enrere.

Programació dels actes dels 10 anys de Dones en acció:

6 de març:
inauguració de l‘exposició: “Dona, doneta, donota” a les 20h a la Taverna Despertaferro.

7 de març:
A les 19h xerrada “Del diàleg a la violència, un pas a l’abisme”. Aprendrem com se socialitza la violència des de la infantesa i com podem evitar-la. A càrrec de Teresa Morlà Folch i Mar Joanpere Foraster.
Tot seguit, sopar del Dia de la Dona (us podeu apuntar fins el dia 6 a la Taverna Despertaferro) i festa amb les Djs Puffy Ami Yumi i la Dj Lupe.

27 d’abril:
A les 19h al Teare Bravium espectacle “Dolça i fina, i tendríssima” espectacle poètic a càrrec de Sac de trons teatre. Un recorregut per la figura femenina a la poesia de Miquel Martí i Pol. Acabada l’obra, pica pica!

Tags: