La CUP de Torredembarra no participarà de la manifestació convocada pel consistori

En primer lloc, la CUP de Torredembarra, vol deixar ben clar el seu posicionament en favor d’una estació de tren digna, accessible i en condicions, que doni respostes a les demandes del conjunt de la ciutadania.

En segon lloc, emmarquen aquesta mobilització com un mitjà oportunista i feta en clau electoral. Recorden que el mateix alcalde, Daniel Massagué, va tancar en un calaix les millores urbanístiques de la vila, on entre elles hi havia l’opció de remodelar l’estació de tren.

En tercer lloc, recordar que aquest equip de govern (CIU, PP i el GIT) es caracteritzen sobretot per iniciar projectes urbanístics de cara a la galeria sense acabar-los (Teatre Auditori, entre d’altres), o bé acabar projectes i no tenir la capacitat necessària per a gestionar-los correctament (Aparcament de Filadors, entre d’altres).

En quart lloc, diuen que és una actitud marcadament oportunista i en clau electoralista. A un any vista de les properes eleccions municipals, Daniel Massagué, i el conjunt de formacions polítiques que li donen suport, han de donar una imatge de proximitat amb els i les ciutadanes. Recorden que les mesures antipopulars adoptades i aprovades pel consistori (ordenances fiscals, pressupostos municipals, entre d’altres) han fet bastant de mal en el sí d’aquests partits i ara els hi cal canviar la imatge per tal de fer oblidar totes aquelles polítiques contraries als i les ciutadanes i demostrar una actitud de proximitat i sensibilitat amb les persones que viuen i treballen a la nostra vila.

En cinquè lloc, entenen que participar d’aquesta mobilització i d’aquest circ institucional és donar cobertura, legitimitat i permetre el rentat de cara dels partits que mai han tingut en compte les necessitats objectives del conjunt de la ciutadania. Participar d’aquesta mobilització, és caure al seu joc.

En sisè lloc, creuen que no s’hi val emprendre el discurs d’“Espanya ens roba”, “Madrid ens Roba”, “la culpa és dels altres”, o el típic “no tenim competències”, perquè aquest consistori no només no ha lluitat per a obtenir més competències, sinó que ha desaprofitat aquelles que si té que té, prioritzant despeses i projectes inútils.

En darrer lloc, la CUP seguirà treballant per conscienciar que cal un canvi de paradigma econòmic, però també urbanístic. Seguirà treballant per tenir uns serveis públics de qualitat, dignes, universals i accessibles a Torredembarra, però també seguirà batallant sense fissures, contra la demagògia i l’oportunisme de la classe política.