Xerrada-concert: “El rap com a eina combativa”, amb Fetitxe 13 i Ascensa Furore

21 febrer 2014
20:00
Els Divendres a l’Ateneu segueixen forts. Després del concert acústic de Genís Pena i de la gran xerrada sobre el conflicte saharaui d’”Una finestra al món” és l’hora de la xerrada-concert que omplirà l’Ateneu de música rap.
El rap és, per origen, un dels estils musicals més combatius i creuen que a la Canonja hi ha un fort moviment que gira al voltant de la cultura del hip-hop. Per tal de teixir complicitats, el reusenc Fetitxe13 i els barcelonins Ascensa Furore -i totes les persones que s’acostin a l’Ateneu- parlaran de si el rap pot ser o no una bona eina per combatre les injustícies socials actuals. Teoria i pràctica. Després d’intercanviar opinions i punts de vista, els dos grups els dedicaran unes cançons per acabar d’arrodonir l’acte. Cartell de nivell!