Trobada d’intercanvi de memòria històrica, en motiu de l’aparició de la revista “La Corbella”

21 febrer 2014
19:00

“La corbella. Revista d’estudis llibertaris del Camp de Tarragona” és una nova publicació del col·lectiu editor “Lo diable gros” que surt per donar a conèixer les lluites de caire emancipador en qualsevol àmbit: els conflictes sindicals, el feminisme, el laïcisme, l’antiracisme, l’okupació, l’ecologisme, la pagesia, la contrainformació, la defensa de les llengües, l’alliberament sexual, la memòria històrica, l’antifeixisme… A propòsit, pretenen que la revista sigui oberta i plural per poder construir la memòria històrica de totes aquelles lluites que sovint ens han estat amagades. “Precisament perquè el nostre enfocament és obert i plural i perquè defugim voluntàriament les explicacions magistrals, us convoquem a una trobada d’intercanvi de memòria històrica”, diuen.

Us conviden, per tant, a portar i a comentar un llibre, un còmic, una revista, un DVD d’una pel·lícula, un CD de música, un catàleg d’una exposició, una fotografia o qualsevol objecte relacionat amb la recuperació de la memòria històrica. O a no portar cap objecte físic, sinó a compartir un relat o una reflexió al voltant de la memòria històrica.

La trobada serà el proper divendres 21 de febrer a les 19h, a l’Ateneu Llibertari (c/Misser Sitges, 9; Tarragona).