La CUP es desmarca de l’Assemblea de Cambrils

Des de l’assemblea local de la CUP de Cambrils han volgut mostrar a través d’un comunicat el seu posicionament respecte al naixement del nou espai polític anomenat l’Assemblea de Cambrils. Tot i que en aquesta assemblea hi participen dos militants de la CUP, des del nucli local volen puntualitzar que la seva participació és a títol individual, en cap cas com a militants o representants de l’organització.

La seva aposta actualment, diuen, no passa per presentar-se a les eleccions sinó per començar a teixir complicitats des de la base per avançar cap a la Unitat Popular. Tot i que valoren positivament el naixement d’aquest projecte obert i assembleari que pretén ser l’Assemblea de Cambrils, des de la CUP ni s’hi sumen ni hi donen suport.

No es presentaran a les properes eleccions municipals. Des de la CUP de Cambrils aposten per arrelar al poble i començar la casa des dels ciments. El seu objectiu més immediat és impulsar l’organització i mobilització popular tot fent visibles les problemàtiques polítiques i socials que ofeguen a les classes populars i creant espais on aquestes es visibilitzin per poder teixir complicitats entre els diferents agents de transformació social del poble.

En aquesta línia, s’han implicat activament en el projecte de construcció del Casal Popular de Cambrils, conjuntament amb d’altres organitzacions i persones a títol individual. Creuen que aquest projecte és primordial i necessari per donar un impuls a la creació d’un sòlid contrapoder popular. Per aquest motiu, des de la CUP centraran els seus esforços en la creació d’aquest espai assembleari, autogestionat i autònom respecte a les institucions.

Des de la CUP de Cambrils volen manifestar les següents consideracions:

• Pels motius expressats anteriorment la CUP de Cambrils no es presentarà a les properes eleccions municipals ni es suma al projecte de l’Assemblea de Cambrils.

• Fan una crida al conjunt de la ciutadania cambrilenca a implicar-se i participar activament de la construcció del futur Casal Popular de Cambrils.